Gepost op

Mei avonturen

BREAK

work in progress, scribbly heart tekent een ster. Papier, fineliner op een houten achtergrond
Work in progress, scribbly.heart tekent een ster.

15 mei 2020 ♡ Een tijdje terug probeerde ik me voor te stellen: ⚓ wat jullie graag van me zouden willen zien
⚓ wat mooi staat en past op Instagram
⚓ maar vooral: wil ik een boodschap meegeven en zo ja, welke?

In het begin wist ik het gewoon even niet meer. Er zijn zoveel mogelijkheden en alles is al een keer gedaan door iemand. Bovendien kun je zo veel verschillende social media accounts volgen, wat maakt scribbly.heart dan zo bijzonder? (ik denk graag hard op haha!) ⭐ De Instagram post vind je hier.

Aan wie denk jij veel de laatste tijd?

Ster

14 mei 2020 🖤 Iemand waar je (nog) niet naar toe kunt vanwege de maatregelen tegen het virus? Of is er iemand die je enorm mist en niet meer onder ons is met een speciaal plekje in je hart? ⭐ Bekijk de Instagram post.

Sorry but not sorry

12 mei 2020 🖤 it’s been a while!
Het is je misschien opgevallen dat scribbly.heart heel lang weg is geweest van social media. Misschien heb je mijn HELLO social media post laatst gezien? Maart 2018 was tot voor kort mijn laatste Instagram actie. Of ik me daarvoor schaam? Ja en nee.
Waarom ja en waarom ook nee? JA, want:
➳ van de ene op de andere dag heb ik jullie in de steek gelaten
➳ als je online marketeer bent net als ik kan het toch niet moeilijk zijn wat te posten?
➳ ‘privé’ zat ik nog wel iedere dag op social media (scrollen maar net zo goed posten)
➳ als ik sommige dagen wel inspiratie had durfde ik niet meer te posten omdat ik uit mijn creatieve flow was geraakt

Maar ook echt NEE want:
➳ de hele dag naar je scherm staren is ongezond en social media kan je helemaal opslokken
➳ het leven is kort en energieslurpers moet je vermijden (geniet van het echte leven zonder dat stomme schermpje!)
➳ het voelde gewoon.even.niet.goed.

Herken jij ook dat social media soms of vaak meer invloed hebben op je dan je eigenlijk wilt? Laat het me weten.

Liefde voor alle mama’s

Tekening van een boeket met bloemen en een kaartje voor Moederdag

10 mei 2020 🖤 Hoe je het ook wendt of keert, moeders zijn bijzonder. De vrouw die jou op de wereld heeft gezet. RESPECT hoor! 💖

Wat mij betreft is iedere dag moederdag en een goed moment om aan haar te denken. Maar als je mama er niet meer is, of als je geen goede band hebt met je moeder kan het een rare, moeilijke dag zijn. 💔 Wat doe jij vandaag met moederdag? 💐

Vakantie

mini-vakantie op Santorini en Mykonos – de kaarten gaan mee voor mooie foto’s

9 mei 2020 🖤 Op onze mini-vakantie op de Griekse eilanden Santorini en Mykonos in 2017 nam ik bijna al mijn kaarten mee om mooie foto’s van te maken. 📷

Bijna geen van al deze foto’s heeft ooit mijn website of social media gehaald (!!!) Tot nu toe! Bereid je maar voor op dit nieuwe materiaal. 📸

Ik beloof dat ik niet te veel mooie vakantiekiekjes zal laten zien, want we hebben het in deze tijden al moeilijk genoeg. 🏖️ Hoop jij ook zo vurig 🔥 dat je nog steeds op vakantie kunt deze zomer? 🐚👙🌊

Iedereen kan tekenen

Getekende veer in zwart wit

9 mei 2020 🖤Grappig hoe iets simpels toch mooi er uit ziet.
Vaak zeggen mensen tegen mij dat ze het knap vinden dat ik zo mooi kan tekenen. Aangezien ik zo iemand ben die niet goed om kan gaan met complimenten moet ik altijd mijn best doen om eerst ‘dankjewel’ te zeggen. 🙏

Ik vind dat ik helemaal niet mooi kan tekenen. Mijn reactie na ‘dankjewel’ is meestal: “iedereen kan tekenen, je moet het alleen doen!” Ben jij het daar ook mee eens? ✏️💭

BOHO

de zwart witte veren kaart

8 mei 2020 🖤 Het is niet de eerste keer dat ik veren teken. 1 van mijn bestseller kaarten is nog steeds de veren kaart. Hij oogt een beetje ‘boho’ en ‘hip’ en is behoorlijk tijdloos denk ik. Kun je je hem herinneren? Je kunt hem bestellen zodat je hem zelf kunt versturen.

De Instagram post vind je hier.

Kriebel

getekende zentangle veer, zwart wit

7 mei 2020 🖤 Na ongeveer een maandje #blijfthuis vanwege het Corona virus begon het weer te kriebelen om te tekenen. In november plande ik bewust een ‘sabbatical’ na mijn laatste marketing freelance klus. Zo had ik rustig de tijd om na te denken over mijn volgende stap. Ik was al weer een beetje aan het tekenen geslagen omdat ik nu weer meer tijd had maar vooral ook inspiratie en energie. ⚡Stapje voor stapje – klein beginnen – ben ik nu weer bezig met scribbly.heart. Om diverse vriendinnetjes een hart onder de riem te steken maakte ik voor een paar van hen een tekening van een veer. Om het even luchtig te houden 😉 💖

Bekijk de Instagram post.

Hello

6 mei 2020 🖤 Is it me you’re looking for? Weten jullie nog wie scribbly.heart is? 😉 Het is alweer zo lang geleden…🕰️ ✏️ Toen ik eind 2015 begon met tekenen, ging het me allereerst vooral om het tekenen en het plezier dat ik daar uit haalde. Pas later vond ik het heel erg leuk om te merken dat anderen ook heel enthousiast werden van wat ik allemaal tekende. Met veel energie maakte ik vele kaartjes, van ansichtkaarten tot trouwkaarten en WOW wat heb ik ook met menig mama’s en papa’s to be geboortekaartjes mogen maken voor de geboorte van hun kleintje. 🍼 AWESOMENESS
Eind 2017/ begin 2018 vond ik het steeds moeilijker om mijn scribbly.heart social media te onderhouden en verslofte de boel… in maart 2018 was mijn laatste Instagram post. We zijn inmiddels bijna twee jaar verder, wow! Maar de tijd (en Instagram haha) heeft niet stil gestaan! 😮

Lieverds, hoe is het met jullie? Vertel! 🤗

Pandemie

zwart witte getekende zentangle veer

5 mei 2020 🖤 Sinds maart heeft de Corona pandemie ons in zijn greep. Iedereen gaat er op zijn eigen manier mee om. Zeg ik het goed als we allemaal al de verschillende emoties meegemaakt hebben? ⫸ van moedeloos tot hoopvol
⫸ van kwaad tot chagrijnig ⫸van verdrietig naar vrolijk als het zonnetje ineens weer schijnt
⫸ een knappe mix van highs en lows.

Hoe ga jij vandaag, heb je de ‘corona blues’ of laat je je niet kennen door dat stomme virus?

De link naar de Instagram post.

LIEF!

scribbly.heart aan het tekenen voor de Instore Concept Store Delft
scribbly.heart aan het tekenen voor de Instore Concept Store Delft

maandag 4 mei 2020 – 😮😮😮 Maar jeetje, wat een reacties van jullie op die eerste drie, witte, nietszeggende vlakken. Jullie nieuwsgierigheid was duidelijk gewekt! 😏Nu ligt de lat en druk voor mezelf direct weer hoog, want ik wil jullie niet teleurstellen! Als piekeren en overdenken een sport was, zou ik alle medailles winnen. 🏅Wat jullie van mij verwachten weet ik eigenlijk niet zo goed. Het kan zijn dat je helemaal niets verwacht van mij, dat kan ook! Vind het super eng om het te vragen…maar: voel je vrij om me te laten weten wat je zou willen zien en dan ga ik kijken of ik daar iets mee kan! In de tussentijd ga ik proberen om jullie mee te nemen in mijn wereld 🌍 met behulp van mijn tekeningen en foto’s. De ene keer met een serieuze boodschap, de andere keer met een plaatje dat je vrolijk maakt of aan het denken zet. ✏️📸💭

De link naar de Instagram post & de Facebook post.

Stilletjes terugkomen

zondag 3 mei 2020 – 🆕 Toen ik een paar dagen geleden de witte posts met ‘New Beginnings’ plaatste, dacht ik dat dat wel ongemerkt voorbij zou gaan. De posts plaatste ik expres laat op de avond en vroeg in de ochtend. Ik dacht dat het dan bijna niemand zou opvallen dat ik iets in petto had. 🙈 Soms hou ik er van om in alle stilte iets te doen – dan voelt de druk minder groot en kan ik makkelijker ademhalen haha. 🌬️

Bekijk de Instagram post en de Facebook post.

Amsterdam Local Goods Market

scribbly.heart op de Amsterdamse Local Goods Market met de verkoop van kaarten en posters. Foto door Lex Carlier
scribbly.heart op de Amsterdamse Local Goods Market met de verkoop van kaarten en posters. Foto door Lex Carlier

zaterdag 2 mei 2020 – ⌛Toen ik in juni 2016 op de ❌❌❌ Amsterdamse Local Goods Market stond met mijn kaartjes en posters. Toen durfde ik eindelijk te laten zien wat ik al die maanden thuis had zitten tekenen. Wat vond ik het enorm spannend om mijn werk aan onbekenden te laten zien. Gelukkig waren er genoeg vrienden uit Amsterdam die kwamen supporteren. Awesome! 🌟

De link naar de Instagram post & de Facebook post.

Geef een reactie