Gepost op

About

aaeaaqaaaaaaaaqraaaajgy2oddlmjqwlwiynmutndg5yy04zjezltfmmdqzmwy2mzfmmgScroll down for English.

Met Delftse wortels van moeders kant maar vooral Griekse roots van vaderszijde is het niet zo gek dat ik wild ben van cultuur en reizen (naast tekenen natuurlijk!). De wereld verkennen met een backpack of koffer voelt net zo goed als een potlood of penseel in mijn hand houden. Na het zien van grote steden als New York en Parijs besloot ik dan ook dat Amsterdam dé plek was waar ik wilde wonen. Een geweldig drukke en spannende stad waar altijd iets te doen is en waar ik altijd terecht kan in een museum of bij een expositie.

Van huis uit ben ik opgegroeid met kunst en muziek: mijn vader zingt, speelt gitaar en houdt van schilderen, maar toch duurde het een poos voordat ik me realiseerde hoe intens blij ik zelf van tekenen word. Afgelopen jaar besefte ik dat ik meer tijd wil steken in mijn creatieve kant en met wat push van vrienden en familie, maar vooral mijn partner, volg ik nu mijn droom.

Mijn droom is om succesvol te worden met illustreren, zodat ik mijn marketing carrière-pakje aan de wilgen kan hangen. Tekenen is voor mij verslavend, leuk en zorgt er voor dat het zonnetje in mijn hart nog meer schijnt. Bedankt dat je me volgt!

~

scribblyheartaboutme

Born in the historical city of Delft, The Netherlands, I was bilingually raised by my down-to-earth Dutch mom and

not-so-traditional Greek dad. No wonder foreign cultures and travelling are my favourite (next to drawing of course). Exploring the world feels just as good as holding a pencil or paintbrush. Being absolutely amazed by big cities like NYC and Paris, I decided to move to Amsterdam. A lovely vibrant city that also happens to accomodate Hollands most interesting museums and art collections!

With my dad being a musician and artist, creativity has always been running in my blood. However, it took a while to realise that making art really makes my heart beat faster. I’m glad I have a supportive partner that encourages me to pursue my dream. Sometimes you need that extra push when you’re in doubt about your artwork.

Currently I pursue a marketing/branding career but my dream is to make art 24-7 and for a living. It’s fun, addictive and makes the sun shine brighter. I hope you enjoy my drawings and upcoming projects. Thank you for following me.

scribbly.heart
scribbly.heart logo

Eén gedachte over “About

  1. I love this blog. You will find it in my RSS subscriber and I
    always like to read all of your new entries.

Geef een reactie